Yrityksestä

Toimintaterapia Tammisto on perustettu vuosituhannen alkupuolella, maaliskuussa 2004. Aluksi yritys työllisti vain perustajansa Maikku Tammiston, mutta varsin pian yritys lähti kasvamaan ja nykyään Tammiston väen vahvuus on vähän laskutavasta riippuen n. 20 henkeä. Toiminta-alueenamme on Pirkanmaa, mutta etäyhteyksin pystymme tarjoamaan terapia- ja konsultointipalveluita laajemminkin.

Alusta lähtien on osana Tammiston toimintaa ollut myös kouluttaminen ja konsultaatio. Vuodesta 2019 lähtien on koulutustoiminta järjestetty Toiminta Akatemian kautta. Toiminta Akatemialla toimivat kouluttajina niin perustaja Tammiston Maikku kuin monet muutkin Tammiston huippuosaajat. Toiminta Akatemia järjestää koulutuksia omaan tahtiin suoritettavina verkkokursseina, mutta myös perinteisinä läsnäolokoulutuksina sekä webinaareina. Akatemialta löydät koulutuksia niin perheille kuin ammattilaisillekin. Tutustu Toiminta Akatemiaan tästä!

Arjen sujumisesta Tammistolla huolehtivat palvelupäällikkö Tytti Lattunen ja toimistovastaava Jenni Eronen. Asiakaspaikkakyselyihin osaa vastata Tytti ja hallinnollisissa asioissa taas kannattaa kääntyä Jennin puoleen. Mikäli askarruttaa kumman puoleen kannattaisi kääntyä, voit laittaa viestisi osoitteeseen tammisto.konttori@coronaria.fi

Osaaminen

Terapeuttimme ovat huippuporukkaa. Innostuneita, ammattitaitoisia ja työhönsä sitoutuneita. Olemme Tammistolla panostaneet osaamiseemme usealla eri lasten, nuorten ja aikuisten toimintaterapian erityisalueilla. Terapauttiemme osaamiseen voit tutustua Tammiston väki sivulla. Ammatillista osaamista kehitämme jatkuvasti henkilökohtaisten suunnitelmien mukaisesti.

Osallistumme säännöllisesti ulkopuolisiin koulutuksiin ja lisäksi pidämme useita kertoja vuodessa omia opintopiirejä. Laaja osaamisen kirjo mahdollistaa myös terapeuttiemme välisen mentoroinnin ja konsultoinnin. Jokaisen terapeutin käytössä on tarvittaessa koko yhteisön osaaminen ja tieto.

Toimintaamme ohjaa

Olemme yhdessä pohtineet, mitkä asiat ovat meille tärkeitä ja millaisin arvoin työtä teemme. Arvot vaikuttavat päivittäisiin valintoihimme niin työssä asiakkaiden kanssa kuin työyhteisössämmekin. Arvomme ovat

Kohtaaminen

Meille tärkeää on asiakkaiden ja toistemme aito, kunnioittava ja läsnä oleva kohtaaminen. Kohtaamisen ytimessä on hyvän huomaaminen. Meille jokainen on erilainen, samanarvoinen ja itsenään arvokas.

Yhteisöllisyys

Jokaisella on tarve kuulua johonkin. Osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen asiakkaiden arjessa on meille tärkeää. Työyhteisönä arvostamme toistemme ammattitaitoa ja hyödynnämme laajaa osaamistamme tietoa etsien ja sitä jakaen. Luottamus, ilo ja yhdessä tekemisen voima luovat työyhteisön, jossa on hyvä olla.

Merkityksellisyys

Halu tehdä hyvää ja hyvin ohjaa työtämme arjen asiantuntijoina. Pääsemme avaamaan asiakkaidemme arjessa uusia ovia ja mahdollistamaan heidän tavoitteidensa toteutumista. Tämä antaa meille motivaation jatkuvaan oppimiseen, työn ja laadun kehittämiseen

On tullut vaikutelma, että Tammistolla pidetään huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja se huokuu meille asiakasperheille erinomaisena työn laatuna!